Welkom


Guus van Wifferen en Flip Jonkman hebben als kleine werkgroep in 2011 het initiatief genomen om een Open Muziekestafette Heino te organiseren.
Muziekverenigingen, koren, ensembles en solisten waren uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere muzikale culturele dag.
Het publiek was die dag van harte welkom in het centrum van Heino.  Als datum werd geprikt 01-10-2011. En met de RK Kerk in Heino als locatie waar het evenement plaatsvond.
Alle muzikale diciplines hadden samen met het onmiskenbare publiek een zeer geslaagde dag.

Deze eerste Open Muziekestafette was een groot succes, zodat de plannen voor een vervolg verder werden uitgewerkt door Guus en Flip. Het volgende jaar werd gekozen voor de  Herv. kerk.  Het werd een 12 uur durend programma met maar liefst 31 optredens . De belangstelling was met 2000 bezoekers overweldigend.

De kleine werkgroep van de Open Muziekestafette Heino heeft vanaf woensdag 6 februari 2013 versterking gekregen van Gerard Lammers uit Luttenberg. En op dinsdag 19 maart 2013 is de kleine werkgroep overgegaan tot het oprichten van de Stichting Open Muziekestafette Heino.

En het aantal optredens groeide gestadig. De 5e Open Muziekestafette Heino kende maar liefst 56 optredens. Begonnen werd op de vrijdagmiddag om 14.00 u. met een programma tot ca. 22.30 u. Op zaterdag ging de estafette van start om 9.30 u. en eveneens tot ca. 22.30 u.

Guus van Wifferen vond het na 5 estafettes genoeg en heeft nu de Stichting verlaten. In de Stichting heeft nu plaatsgenomen Rene Wibier.

De 6e editie van de Open Muziekestafette Heino - met Rene er bij - werd wederom een groot sussces met maar liefst 55  optredens.  Er kwamen maar liefst 63 aanmeldingen binnen!

En we gaan door......
De 7e Open Muziekestafette zal plaatsvinden - wanneer het financiele plaatje rond komt - op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017.
Inschrijven is vanaf nu (18 november 2016) mogelijk!!
Wederom zal het geheel plaatsvinden in de Nicolaaskerk te Heino.

Secretariaat:
Lentheweg 10
8141 EE Heino
Tel. 0572-392494

EN NATUURLIJK WELKOM IN ONS MOOIE SALLAND:   MOOI SALLAMD

Ieder jaar zeer veel publiek.