Nieuws

Ook komt er een 8e Open Muziekestafette Heino
    - Gemeente Raalte komt met  financiële ondersteuning -

Heino – Het heeft wel even geduurd. Maar eindelijk kan groen licht worden gegeven.  Er komt een 8e Open Muziekestafette Heino.
De Gemeente Raalte zorgt dit jaar voor financiële ondersteuning   en  met een bedrag waar de Stichting Open Muziekestafette Heino duidelijk mee verder kan.

Het was wel even spannend.  Immers!  Hoe krijgen we als organisatie het financiële plaatje rond voor de komende muziekestafette Heino? 
Uit het cultuurarrangement voor het project  ‘Professionalisering Open Muziekestafette Heino ‘ komt een mooi bedrag beschikbaar zodat in ieder geval de komende muziekestafette Heino is gewaarborgd.  Voorzitter Huub Schultz,  penningmeester  René Wibier en secretaris Flip Jonkman van de Stichting Open Muziekestafette Heino kunnen nu verder  ‘bouwen’!
Verder is de organisatie nog hard bezig om andere financiële middelen te vinden om het muzikale gebeuren met gratis entree te blijven bestendigen.
Bezoekers en deelnemers kunnen zich melden met frisse nieuwe ideeën, om mee te praten en denken om dit feest voor de komende jaren nog beter te kunnen blijven positioneren in het mooie Heino.

Voor de komende Open Muziekestafette Heino zijn maar liefst 62 aanmeldingen binnen gekomen. Vorig jaar konden er 54 worden geplaatst!  Dit mooie culturele muzikale evenement zal  plaatsvinden op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in de Nicolaaskerk te Heino.
Op de website www.muziekestafette.nl  is alles goed te volgen en….de Stichting beschikt over een Facebook pagina, deze is te vinden onder Stichting Muziekestafette Heino.
                      

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn steeds erg noodzakelijk.
Vooral op de Estafette dagen zijn er veel nodig.
Helpt U mee?


 

 

 

4. dec, 2015