Nieuws

Afscheid Flip Jonkman als organisator

22 januari 2023

Helaas heeft Flip besloten dat de 10e editie een mooi moment was om te stoppen met de organisatie van dit prachtige evenement. Zoals velen van u vast weten was hij de (mede) initiator van de muziekestafette, door zijn enthousiasme en het geweldige concept heeft hij veel groepen naar Heino weten te krijgen en heeft hij de muziekestafette tot een bekend evenement gemaakt tot ver in de omtrek van Heino. We willen hem ontzettend bedanken voor alles wat hij al die jaren voor de muziekestafette heeft betekend en we hopen dat hij de volgende editie van het evenement aanwezig is zodat u elkaar in een ongedwongen sfeer kunt ontmoeten.

Medewerkers


Ook in 2023 hoopt de organisatie wederom  op medewerking van de beide kosters van de Nicolaaskerk, de geluidsmannen Jan de Mink, Bob Boerdam en Herman Niens en natuurlijk alle vrijwilligers voor hulp in de kerk en het kerkhuus.

Gelukkig is voor de jaargang 2023 Havezate Den Alerdinck wederom de Hoofsponsor.

Goudhaentje 2019

Op woensdag 8 januari 2020 werd in het Hoftheater te Raalte de Open Muziekestafette Heino het Goudhaentje 2019 van de Gemeente Raalte.

Door Burgemeester Martijn Dadema werd een cheque overhandigd van 1000 Euro.

11e Open Muziekestafette

De 11e Open Muziekestafette Heino zal plaatsvinden op 6 en 7 oktober 2023. De inschrijving is gesloten.

Hoofdsponsor havezate Den Alerdinck Heino

De naam havezate Den Alerdinck is een begrip voor veel mensen. Daarom zijn wij als organisatie ook zeer blij met de keuze van Wouter en Riekje Koning, de eigenaren van deze historische buitenplaats, om de Open Muziekestafette Heino voor meerdere jaren te steunen met een substantiele sponsoring waardoor de continuiteit voor meerdere jaren is gewaarborgd.
Samen met onze andere sponsoren en hoofdsponsor HAVEZATE DEN ALERDINCK kunnen we dus officieel bevestigen dat de 11e editie zal plaatsvinden op 6 en 7 oktober 2023.