Nieuws

Lintje

Flip Jonkman heeft een lintje heeft gekregen. Hij is  (mede) oprichter van de Open Muziekestafette Heino.  Een waardig eerbetoon!
Ook in 2021 hoopt de organisatie wederom  op medewerking van de beide kosters van de Nicolaaskerk, de geluidsmannen Jan de Mink, Bob Boerdam en Herman Niens,  Lia Schults voor het ontvangst en Heino Eilert wat betreft enig toezicht voor in de  kerk. 
Natuurlijk is een Open Muziekestafette Heino niet mogelijk zonder een 40 tal vrijwilligers.
Gelukkig is voor de jaargang 2021 Havezate Den Alerdinck wederom de Hoofsponsor.
De deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd dat de komende editie niet doorgaat. In principe kan het programma gelijk blijven  volgend jaar. (het eerste weekend van oktober)

Goudhaentje 2019

Op woensdag 8 januari 2020 werd in het Hoftheater te Raalte de Open Muziekestafette Heino het Goudhaentje 2019 van de Gemeente Raalte.

Door Burgemeester Martijn Dadema werd een cheque overhandigd van 1000 Euro.

10e Open Muziekestafette

De 10e Open Muziekestafette Heino zal plaatsvinden op 2 en 3 oktober 2020. De inschrijving is gesloten.

Hoofdsponsor havezate Den Alerdinck Heino

De naam havezate Den Alerdinck is een begrip voor veel mensen. Daarom zijn wij als organisatie ook zeer blij met de keuze van Wouter en Riekje Koning, de eigenaren van deze historische buitenplaats, om de Open Muziekestafette Heino voor meerdere jaren te steunen met een substantiele sponsoring waardoor de continuiteit voor meerdere jaren is gewaarborgd.
Samen met onze andere sponsoren en hoofdsponsor HAVEZATE DEN ALERDINCK kunnen we dus officieel bevestigen dat de 10e editie zal plaatsvinden op 2 en 3 oktober 2020.